Kapçı/Kabak Yemeği
İçindekiler
Balkabaığı: 1 kg
Tereyağı: 2 YK
Soğan: 1 OB
Kırmızı toz biber: 1 TK
Yapılışı
1- Balkabağı soyulur, yıkanır, küp şeklinde doğranır.
2- Tereyağı ve soğanla kavrulur. Toz biber ilave edilir.
3- Son olarak şeker ilave edilir. Piştiğinde servis tabağına alınır.
İçindekiler
Balkabaığı: 1 kg
Tereyağı: 2 YK
Soğan: 1 OB
Kırmızı toz biber: 1 TK
Yapılışı
1- Balkabağı soyulur, yıkanır, küp şeklinde doğranır.
2- Tereyağı ve soğanla kavrulur. Toz biber ilave edilir.
3- Son olarak şeker ilave edilir. Piştiğinde servis tabağına alınır.