BaBuGoY KöYü WeB SiTeSi

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BaBuGoY KöYü WeB SiTeSi

BaBuGoY KöYü


    KAPÇI

    samil06
    samil06
    ADMİN
    ADMİN


    Erkek
    Mesaj Sayısı : 331
    Yaş : 39
    Nerden : ANKARA
    Sülale : SHİKUE
    Ruh Hali : KAPÇI Idaree11
    Kayıt tarihi : 02/06/08

    Kişi sayfası
    Deneyim:
    KAPÇI Img_left100/100KAPÇI Empty_bar_bleue  (100/100)
    Basari Puani:
    KAPÇI Img_left100/100KAPÇI Empty_bar_bleue  (100/100)

    KAPÇI Empty KAPÇI

    Mesaj tarafından samil06 C.tesi Haz. 14, 2008 9:14 am

    Kapçı/Kabak Yemeği



    İçindekiler
    Balkabaığı: 1 kg
    Tereyağı: 2 YK
    Soğan: 1 OB
    Kırmızı toz biber: 1 TK


    Yapılışı
    1- Balkabağı soyulur, yıkanır, küp şeklinde doğranır.
    2- Tereyağı ve soğanla kavrulur. Toz biber ilave edilir.
    3- Son olarak şeker ilave edilir. Piştiğinde servis tabağına alınır.

      Forum Saati Perş. Eyl. 19, 2024 10:57 pm