BaBuGoY KöYü WeB SiTeSi

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BaBuGoY KöYü WeB SiTeSi

BaBuGoY KöYü


    ŞIBJIY

    samil06
    samil06
    ADMİN
    ADMİN


    Erkek
    Mesaj Sayısı : 331
    Yaş : 39
    Nerden : ANKARA
    Sülale : SHİKUE
    Ruh Hali : ŞIBJIY Idaree11
    Kayıt tarihi : 02/06/08

    Kişi sayfası
    Deneyim:
    ŞIBJIY Img_left100/100ŞIBJIY Empty_bar_bleue  (100/100)
    Basari Puani:
    ŞIBJIY Img_left100/100ŞIBJIY Empty_bar_bleue  (100/100)

    ŞIBJIY Empty ŞIBJIY

    Mesaj tarafından samil06 C.tesi Haz. 14, 2008 9:17 am

    Şıbjıy/Biber Tuzu



    İçindekiler


    Sarımsak: 1 baş


    Kişniş (konı): 2 TK


    Kini (baharat çeşidi): 2 TK


    İri tuz: Yeteri kadar


    Kurutulmuş acı biber: 1 Kg

    Yapılışı
    1- Kurutulmuş acı biber, ılık suyla ıslatılır.


    2- Biber, sarımsak, kişniş, kini, iri tuzla havanda dövülür.


    3- Kavanozlara konur. Kış boyu etli yemeklerde kullanılır.

      Forum Saati Paz Kas. 10, 2024 12:56 am