BaBuGoY KöYü WeB SiTeSi

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
BaBuGoY KöYü WeB SiTeSi

BaBuGoY KöYü

2 posters

KAFKAS EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ PLATFORMU

özlem
    özlem
    ÜYE
    ÜYE

Kadın
    Sülale : SHİKUE
    Ruh Hali : KAFKAS EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ PLATFORMU Iyi11

Kişi sayfası
    Deneyim:
    KAFKAS EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ PLATFORMU Img_left0/0KAFKAS EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ PLATFORMU Empty_bar_bleue  (0/0)
    Basari Puani:
    KAFKAS EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ PLATFORMU Img_left0/0KAFKAS EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ PLATFORMU Empty_bar_bleue  (0/0)

KAFKAS EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ PLATFORMU Empty KAFKAS EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ PLATFORMU

Mesaj tarafından özlem Perş. Ocak 08, 2009 10:08 am

KAFKAS EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ PLATFORMU

Bizler ; Anavatanlarından ayrılalı 1,5 asır olmuş Kafkasyalılar olarak, toplumumuzun mevcut durumu ve geleceği ile ilgili ciddi endişeler taşıyan; bizleri daha da bölecek söylemlerin dışında

birleştirici unsurların peşinde olmayı amaç edinmiş “EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ”yiz.

ANKETE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ

www.kegp.net katılımlarınızı bekliyor..
    BİLGİNİZE.İSTEYEN ARKADAŞLAR BAKABİLİRLER.BİLEN VARSADA DÜŞÜNCELERİNİ YAZARLARSA BURAYADA MEMNUN OLURUM.
    samil06
    samil06
    ADMİN
    ADMİN

Erkek
    Sülale : SHİKUE
    Ruh Hali : KAFKAS EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ PLATFORMU Idaree11

Kişi sayfası
    Deneyim:
    KAFKAS EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ PLATFORMU Img_left100/100KAFKAS EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ PLATFORMU Empty_bar_bleue  (100/100)
    Basari Puani:
    KAFKAS EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ PLATFORMU Img_left100/100KAFKAS EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ PLATFORMU Empty_bar_bleue  (100/100)

KAFKAS EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ PLATFORMU Empty Geri: KAFKAS EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ PLATFORMU

Mesaj tarafından samil06 Cuma Ocak 09, 2009 6:10 am

evet daha önceden katılmıştım ankete. konuyla ilgili yeterli bilgiye sahip değilim fakat ramazan ayında düzenlediğimiz iftarda biraz bahsedildi gerçekten çok güzel düşünceler var. bunların arasında kolej açma fikri gerçekten çok güzel.

Similar topics

-

Forum Saati Paz Kas. 10, 2024 12:43 am